راه اندازی لابراتوار عکاسی

تعمیرات ِنصب و راه اندازی دستگاه نوریتسو (شماره تماس 09904156605 )

راه اندازی لابراتوار عکاسی

تعمیرات ِنصب و راه اندازی دستگاه نوریتسو (شماره تماس 09904156605 )

دانسیته

سیاه شدن قسمت های مختلف ماده حساس را دانسیته گویند.

دانسیته را با حرف D نمایش میدهند که در واقع تیرگی تصویر میباشد

                                                            کنتراست و گاما

تفاوتهای که نورهای منعکس شده از سو‍ژه عکاسی که به دستگاه عکاسی میرسد تاثیر های مختلفی را روی امولسیون حساس میکند و باعث دانسیته های متفاوت میشود که همان کنتراست ( اختلاف روشنائی و تاریکی) سوژه است

گاما:

میزان کنتراست را گاما گویند

بناء" اگر میخواهید میزان گاما را به حد نهائی برسانید با بالا بردن PH  و دما ناگفته نماند که این میزان تاحدی بالا میرود از حد که کذشت برعکس گاما کم شده و شروع به خفگی میکند بنابراین حد اکثر گامای که بدست میاید در امولسیون گامای نهائی گویند که بعد از آن گاما کم شده شروع به کم شدن و خفگی پایان می آید

دستگاه های امروزی که به نام ستاپ روزانه و امولسیون منو دارند در واقع برای تنظیم گاما طراحی شده اند که شدت گاما را حساب میکنند و حد که در ستاپ اولیه تعریف شده است میرساند .

این عمل برای دستگاه بحد مهم است که اگر این موارد انجام نشود رنگها بهم میخورد

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد